Външни публикации

Основи на гардероба: Видове дрехи, които всяка жена трябва да притежава

Независимо дали предпочитате най-новите тенденции или обичате класически дрехи,  има няколко основни елемента, които формират основата на всеки добър гардероб. Тези допълващи се облекла са примери за добър стил и отговорът на въпроса „Какво да облека днес?“.

От перфектната бяла тениска до стилно сако, тези основни дрехи  ще ви служат вярно сезон след сезон и ще се съчетаят с почти всичко в гардероба ви.

Ако винаги сте мечтали да сте готови само за няколко минути, или искате тези „нямам нищо за носене“ дни да са минало, ето какво трябва да притежавате най-скоро:

Перфектната бяла тениска

Независимо дали ще я комбинирате с дънки, елегантни дамски  панталони или поли, семплата бяла тениска задължително трябва да присъства в гардероба ви.

Класическо сако

Независимо дали ще си изберете класическо модел в черно или такова на карета, сакото ще ви служи вярно през всички сезони. Комбинирайте го с пола или рокля за през деня и с дънки или клин за вечерта.

Удобни дънки

Докато тесните или прави дънки са може би най-гъвкавите деним инвестиции, най-важният фактор тук е как ни стоят. Намерете чифт, който ви е удобен и подчертава извивките на тялото.

Бели спортни обувки

Чифт бели маратонки ще ви спасят в дните, когато не ви се носи нищо друго. Чудесно се съчетават с рокли или дънки и тениска за уикенда, но също стоят добре със сако за офиса.

Черен клин

Един качествен черен клин ще бъде прекрасно допълнение за вашия гардероб. Оглеждайте се за тъкани които имат еластичност и са стягащи  – купете си класически такива – изчистени и семпли.

 Кашмирен пуловер

Кашмирът е най-гъвкавият трикотаж, което го прави инвестиция, която си заслужава. Носете  с панталони, поли и сака, или  съчетайте с дънки през уикенда.

Обувки без ток

Черни, тъмносини, бежови или златисти, обувките без ток са прекрасна опция за всеки ден и могат се носят навсякъде. Независимо дали предпочитате балеринки, мокасини или чехли, купувайте си такива които, които предлагат комфорт и гъвкавост.

Бяла риза

Още веднъж, гкак ви пасва е най-важното нещо тук. Потърсете семпла бяла риза, която да прегръща фигурата ви Невероятно се съчетава с дънки и сако, това е един елемент от гардероба ви, който ще ви служи както за работа, така и за коктейли след това.

Миди рокля

Модерната класика, роклята миди е подходяща  дреха през всички сезони. Носенето над дънките е предпочитан за улицата стил за по-хладно време, може да я носите с жилетки или сако. Роклите тип ризи например са чудесен избор.

Черни токчета

Спасителят на всички вечерни тоалети, чифт удобни черни токчета ще станат най-добрият ви приятел. Черните обувки на високи токчета намират приложение навсякъде, докато черни сандали са перфектни за излизане вечер.

Кожена чанта

Хубавата кожена чанта е перфектният завършек на един тоалет за всички случаи и е супер супер практичен аксесоар.

Back to top button