Хасково

Година затвор за единия от нападателите на овчар край Узунджово

9 месеца затвор при първоначално общ режим получи 21-годишният Митко Митков от Хасковския районен съд след споразумение.

Той се призна за виновен за побоя и грабежа на 82-годишен овчар край село Узунджово. Това е станало в съучастие с връстника му Славчо Стефанов, който беше осъден на 9 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок.

Престъплението е извършено от Митков в 3-годишния изпитателен срок на друга присъда, по която е получил 3 месеца условно. Сега той ще трябва да излежи в затвора първо тези 3 месеца, а след това и останалите 9 месеца по сегашното наказание.

Haskovo.info припомня, че двамата ударили стареца, вързали го и му отнели 1000 лв., моторна резачка, телевизор, ръчен часовник и мобилен телефон. След като напуснали караваната я заключили отвън. Старецът успял да се отскубне и сигнализирал полицията чрез пазача на намиращата се наблизо помпена станция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
да попитам
да попитам
14.08.2019 13:45 13:45

до кога циганите ше се отървават с такива смешни присъди?

Анонимен
Анонимен
15.08.2019 0:01 0:01

Докато сме в ес. От там ги пазят. Ценни са.

Back to top button