Регион

Пиян без книжка катастрофира с краден Опел и избяга

23-годишен пиян шофьор без книжка от село Копринка е катастрофирал снощи на булевард „България“ в Харманли, съобщават от полицията.

Той е управлявал Опел и е блъснал Фолксваген, шофиран от 35-годишен свиленградчанин. След инцидента Опелът е потеглил и е избягал от местопроизшествието. Свиленградчанинът е с комоцио и болки във врата, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Малко по-късно полицаите откриват Опела на пътя край село Бисер. Водачът е тестван с дрегер, който отчел 1.69 промила алкохол. Справка показала, че колата е обявена за издирване, защото е открадната от старозагорското село Копринка.

В колата са пътували още трима любимчани, двама от които са задържани, а третият на 25 г., който е избягал се издирва.

От полицията допълват, че при вчерашния инцидент на хасковския булевард „Илинден“, при който млад шофьор блъсна с Опел възрастна жена, пешеходката е пресичала неправилно. Жената е с фрактура на шийка на лявата раменна става.

В Харманли е хванат и 17-годишен без книжка с нерегистриран мотопед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button