Хасково

КАТ и БЧК с акция на „Лебеда“, първите шофьори вече отнесоха глоби

Пътна полиция и БЧК провеждат акция в района на площад „Лебеда“ в Хасково.

Първата част на акцията „Безопасно лято“ се проведе до обяд и ще продължи от 14 до 16 часа. Полицаи и доброволци от Младежката организация на БЧК раздават информационни материали за пътната безопасност на шофьорите. Акцията е част от ежегодната операция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!“.

Акция

От КАТ следят и за спазване ограниченията на скоростта, предимството, използването на предпазни колани, шофиране от неправоспособни или употребили алкохол и наркотици водачи. Основната цел е да се намалят предпоставките за катастрофи, водещи до травматизъм.

В началото на акцията преди обяд бяха хванати и първите шофьори в нарушение. Единият от тях беше без предна табела с регистрационен номер на автомобила, за което глобата е 20 лв. Друг пък шофираше без колан и ще бъде глобен с 50 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлия
Хасковлия
23.08.2019 16:55 16:55

Докато МВР ПИКЧЪРС прави сеири до ЛЕБЕДА по бул. РАКОВСКИ напушени мотористи с тунинговани ауспуси като самолети прелитат от бул. СЪЕДИНЕНИЕ до колелото за ДИМИТРОВГРАД !!!

Back to top button