Регион

ЦИК назначи Общинските избирателни комисии в Димитровград и Любимец

Централната избирателна комисия назначи Общинските избирателни комисии в Димитровград и Любимец за местните избори на 27 октомври.

Това става след постигнато от партиите и коалициите съгласие в консултациите по отношение състава и ръководството на ОИК в двете общини.

Така ЦИК назначава ОИК – Димитровград в състав от 13 членове: председател Димитър Гавазов, зам.-председатели са Филиз Ахмед и Десислава Костова, секретар е Михаил Георгиев, а членове са Добромир Якимов, Божидар Туртов, Тодор Иванов, Димитрия Бейчева, Димитър Петров, Милена Зетова, Васил Лазов, Мариела Делчева-Сестримска, Светла Славова.

Назначената от ЦИК ОИК – Любимец е в състав от 11 членове: председател е Надка Попова, зам.-председатели са Недялко Червенков и Нина Станкова, секретар е Ангел Голев, а членове са Светослава Иванова, Галя Караджонова, Петя Абаджиева-Никова, Кирилка Къркаличева, Недялка Василева, Жельо Стоянчев, Любомир Вълчанов.

Общинските избирателни комисии встъпват в правомощията си на 7 септември.

Очаква се ЦИК да назначи и ОИК – Хасково, за състава на която при консултациите партиите не постигнаха съгласие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button