Спорт

„Хасково“ удари „Димитровград“ с 4:1, Шекеров с два гола и червен картон

Футболният „Хасково 1957“ спечели дербито от четвъртия кръг на Трета лига срещу гостуващия „Димитровград 1947“ с 4:1.

Двубоят започна равностойно в жегата, но след средата на полувремето домакините натиснаха. Хасковлии имаха претенции за дузпа след поваляне на капитана Юли Шекеров, но съдията даде пряк свободен удар на границата на наказателното поле. Малко по-късно – в 31-ата минута, Шекеров се разписа, като 5 минути по-късно вкара и втори гол във вратата на димитровградчани. До почивката Марио Йовов направи резултата класически.

Мач

През втората част Йовов вкара и за 4:0, а Шекеров беше изгонен за удар на съперник без топка. Гостите вкараха почетно попадение, дело на Андрей Атанасов – Хищника.

Мач

Така хасковлии записаха втори успех от началото на първенството, а Димитровград продължава да търси първата си победа. В среща от кръга вчера Свиленград загуби с 0:2 в Созопол.

В следващия кръг на 31 август Хасково гостува на Несебър, Димитровград приема „Левски“ (Карлово), а Свиленград домакинства на „Розова долина“ (Казанлък).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button