Хасково

Задигнаха колата на хасковлия, докато зарежда на бензиностанция

41-годишен мъж от Нова Загора отнел колата на свой познат в Хасково и избягал, съобщават от полицията.

На 31 август в 4:30 часа е получен сигнал от 44-годишен хасковлия, който заявил, че докато зареждал гориво на бензиностанция, спътникът му потеглил без негово съгласие с Фолксвагена му. Колата и мъжът веднага били обявени за издирване.

В 8 часа сутринта полицаи открили возилото в Нова Загора и задържали мъжа, познайник на полицията.

Кражба на чанта от количка в хипермаркет е извършена вчера в Димитровград. 58-годишният й собственик съобщил, че разтоварил продуктите в автомобила си от количката за пазаруване, а мъжката му чанта с 500 лева, дебитни карти и лични документи висяла на нея. Той върнал последната на обособеното място, но забравил чантата си закачена на нея и тя изчезнала.

От лек автомобил Сеат оставен с отворен прозорец са задигнати парфюм, тонколона с усилвател и блутут слушалка. Третата кражба от града е домова. Неизвестно лице е счупило прозорец на входна врата на улица „Черно море“ и е откраднало 100 лв. на монети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.09.2019 1:37 1:37

“Третата кражба от града е домова. Неизвестно лице е счупило прозорец на входна врата на улица „Черно море“ и е откраднало 100 лв. на монети.”
——- 100 лева на монети.
Когато крадеш грешната къща

Back to top button