Хасково

149 тежки катастрофи с 9 загинали и 189 ранени в Хасковско, затягат още контрола по пътищата

149 тежки катастрофи са станали от началото на годината в Хасковска област, съобщи началникът на „Пътна полиция“ Димо Чобанов.

Катастрофите са с 45 по-малко за същия период на миналата година. При тях са загинали 9 души, с 8 по-малко и са ранени 189 – с 53 по-малко в сравнение с 2018-а. От полицията отчетоха, че това се дължи на засиления контрол по пътищата. В същото време има значителен ръст на констатираните нарушения и наложените санкции.

КАТ
Димо Чобанов

Както Haskovo.info писа, акциите на КАТ продължават и през почивните празнични дни. Ще се следи основно за шофиране под въздействието на алкохол и наркотични вещества и за наличието на шофьорски книжки. Всички камери също ще снимат за превишена скорост по пътищата на региона.

Всички налични полицаи от областната дирекция на МВР ще са ангажирани в контрола на обществения ред през почивните дни.

КАТ стартира спецоперация в почивните дни за Съединението

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Митев
Янко Митев
05.09.2019 15:48 15:48

Димич малко са тия коието казваш При тая агресия при тия скорости при този брой коли трябва да са 10 пъти повече за да им дойде акълъ в главата на говедата

John
John
05.09.2019 17:06 17:06

кога е акцията за пешеходните пътеки? веднъж в годината, на 15.09!

Back to top button