Спорт

22 спортисти и спортни деятели с отличието Почетен знак на Хасково

22 спортисти, треньори и спортни деятели заслужиха почетното отличие „Почетен знак на град Хасково“.

Това стана на церемония на кортовете на Кенана с участието на председателя на общинския съвет Таня Захариева. Тя припомни, че местният парламент гласува наградите по повод 45-годишнината от учредяването на спорта тенис в Хасково и 65 г. тенис на маса в Хасково.

Награди

Отличието за тенис е за: Атанас Георгиев, Румен Сербезов, Тодор Тодоров, Любомир Андреев, Божидар Пампулов, Матей Пампулов, Веселин Георгиев, Радомир Тонев, проф. Ангел Пенчев, Петър Кузев (посмъртно), инж. Йордан Йорданов, Иван Кирев, Динко Халачев, Георги Стоименов, Румен Балкански.

Награди

Отличието за тенис на маса е за: Георги Дамянов, Петър Велков, Недялко Якимов, Нашан Памучиян, Сабахатин Сабриоглу, Хасан Хаджиоглу (Ходжата), Михаил Александров.

Грамоти получиха и други заслужили спортисти и треньори. Всички наградени са със заслуги за развитието на съответния спорт в Хасково. Сред тях има и много шампиони.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button