Регион

Крадат мъжки чанти с пари от баничарници, задигнаха контейнер за боклук

22-годишен тополовградчанин е задържан за кражба, съобщават от полицията.

На 5 септември младежът задигнал забравена пред баничарница в града мъжка чанта с 1000 лева. Когато притежателят й се върнал да я търси, не я открил и сигнализирал в управлението. След подадения сигнал, младежът е установен и задържан, а чантата с парите – върнати на собственика им.

Подобна случка със забравена мъжка чанта се е разиграла и вчера в закусвалня в Димитровград. В чантата имало между 200-300 лева, лични документи, дебитна карта. Издирването на извършителя продължава.

В димитровградското управление също за кражба е бил доведен 67-годишен мъж. На 5 септември той откраднал пластмасов контейнер за смет от булевард „Стефан Стамболов“ в града. Мъжът признал деянието си и върнал контейнера.

Серията от задържани за кражби на 5 септември продължила с установяването на 14-годишно момче от село Шишманово. През незатворена врата на тераса то проникнало в къща на свой роднина и задигнало над 20 грама златни накити.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Истината
Истината
09.09.2019 13:30 13:30

Хайхохи Бойко да си пази чантата, че народа много огладня. Ако е раница на гърба, режат я. На щерка й в Германия…

Анонимен
Анонимен
09.09.2019 13:32 13:32

Родом майката е от кв. Болярово, но живее в друго населено място. Ничия партия на Германия

Back to top button