Спорт

Лилия, Далия и Невена се окичиха със среброто на републиканското по тенис

Тимът на „Хасково 2015“ се класира на второ място на Републиканското отборно първенство по тенис за девойки до 18 години, съобщават от клуба.

Сребърните медали за Хасково спечелиха Лилия Димова, Далия Георгиева и Невена Янкова. На финала хасковлийки отстъпиха от тима на ТК „Дема“. Столичанки записаха 2:0 победи.

Тенис

Мирела Шкумбова спечели с 6-2/7-6(8) срещу Далия Георгиева, а Лилия Димова отстъпи на Даря Шаламанова с 6-4/6-1. По пътя си до финала отборът на „Хасково 2015“ елиминира тимовете на „Августа Траяна“ (Стара Загора) и „Супер Спорт“ (Варна). Шампионките от „Дема“ пък записаха победи срещу „Диана“ и „Левски“.

В отборния шампионат за юноши до 18 години титлата спечелиха тенисистите на ТК „15:40“. На финала те се наложиха с 2:1 победи над състезателите на ТК „Локо 98“. Отборът на ТК „Хасково“ се класира на шесто място. В състава бяха включени Мерт Рамадан и Боян Иванов.

Шампионатът се проведе на кортовете на ТК „Спорт Палас“ в Сливен.

Тенис

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button