Регион

И днес колоните продължават: 12 километра са тировете на Капитан Андреево

Продължава задръстването на турската граница от товарни автомобили и тази сутрин. В ранните часове колоната е с дължина 12 километра.

Haskovo.info припомня, че снощи тя достигна до изхода на магистрала „Марица“ към Гърция. Опашките са основно заради ремонти от турска страна.

От Агенция „Митници“ съобщиха, че през последното денонощие са обработени 2 100 товарни автомобила на „Капитан Андреево“ в двете посоки. Очаква се трафикът да остане интензивен в следващите дни и седмици. Традиционно по това време на годината товарните автомобили са повече. Струпвания имаше тази сутрин и от леки коли на българи, тръгнали на пазар за Одрин.

Отделно заради предстоящите празници и очаквания интензивен трафик ще бъдат спирани тежките камиони по автомагистрала „Марица“ и път I-8 на 20 септември от 16 до 20 часа и на 23 септември от 14 – 20 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button