Хасково

БСП и ВМРО подадоха документи за регистрация на кандидатите си за кмет на Хасково

От Коалиция „БСП за България“ и политическа партия „ВМРО – Българско национално движение“ подадоха документи в общинската избирателна комисия за регистрация на кандидатите си за кмет на община Хасково, общински съветници и селски кметове.

Кандидат за кмет на Хасково на БСП е Коста Стоев, а на ВМРО – Ростислава Жекова. Двамата се засякоха в ОИК и се поздравиха преди официалния старт на предизборната кампания.

Днес документи за участие на кандидатите си в изборите за общински съветници са подали и от единствената местна коалиция – „Воля“ (Политическо движение Социалдемократи Българска социалдемократическа партия).

Нашата листа е обновена и има широка палитра от личности, заяви след подаването на документите общинският председател на БСП Камен Тодоров. Лявото в цял свят е носител на новото и модерното и ние се надяваме, че кандидатите ни ще бъдат припознати от твърдия електорат на партията, коментира той.

Вероятността да не бъда кмет не е голяма, но ако това се случи ще остана в местния парламент като общински съветник, коментира и кандидатът за кмет на БСП Коста Стоев.

Предстои от ОИК да извършат проверка на кандидатите, след което на свое заседание ще вземат решение за тяхната регистрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button