Любопитно

Ели Видева стана „Баш Каунь“, дъщерята на Стамен Белчев с грамота за филмов дебют

Поетесата Ели Видева заслужи почетното звание „Баш Каунь“.

Тя получи статуетката и подаръци от председателя на Ъкъдемия Каунь Янко Митев. Наградата не се дава всяка година. Тя е за доказан човек, а Ели Видева е участничка във вестник „Каунь“ още от първия му брой. Поетесата благодари и прочете стихотворението „Баенка“, написано изцяло на хасковски.

Награди

Преди награждаването бяха прожектирани 10 филма в рамките на четвъртия „Каунь филм фест“. Журито присъди наградата за Най-смешен филм на „Шегаджии“ от Русе, По-смешен филм е за „Господари на печата“ от Шумен, а отличието за Смешен филм отиде при Валери Добрев от Димитровград за филма „Карикатури на Васил Василев“.

Награди

Извън класацията беше прожектиран дебютният филм „Монологът“ на Анелия Белчева. Тя заслужи много похвали и грамота. Ани отсъства от града и наградата й взе нейна приятелка. Анелия е дъщеря на футболния треньор Стамен Белчев, който сега води елитния „Арда“ (Кърджали).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.09.2019 20:57 20:57

Браво!

лошо ми е
лошо ми е
21.09.2019 21:26 21:26

докога ще снимате този алкохолик и ще ни го представяте за човек от културата. аман от помията му

проф Вучков
проф Вучков
22.09.2019 13:59 13:59

Когато се говори за културата в Хасково, никога не трябва да се забравя Гочо Павлов. Той изигра на времето много запомнящи се роли, но безспорно върхът на неговото творчество беше превъплъщението му в ролята на фикус. Цял спектакъл не мръдна нито един път.

Гочо
Гочо
22.09.2019 18:35 18:35

а когато се говори за култура в Хасково никога ама никога не трябва да се има предвид Янко кауня. освен ако фалшът и халтурата не са синоними на култура.

бай Киро
бай Киро
22.09.2019 19:30 19:30

Ае, баб Мария, не беше ли в ареста, ко прай на първия ред, да еа и мошенник да еа!!!

Back to top button