Регион

Седем кражби са извършени през почивните дни в Хасковско

Седем кражби са извършени през почивните дни в Хасковска област, съобщават от областната дирекция на МВР.

31-годишна пловдивчанка е подала сигнал, че от къщата, в която живее временно в ивайловградското село Кобилино са откраднати 200 лв. Малко по-късно е хванат извършителят – криминално проявен на 39 г. от Клисура.

58-годишен хасковлия е подал жалба, че е заловил мъж на 37 г. от града, който опитал да задигне 424 метални панти за врати и 4 щори от плат от новострояща се сграда.

За кражба на моторен трион и ъглошлайф от фургон на строителен обект е сигнализирал 43-годишен управител на хасковска фирма.

250 лв. и около 50 гр. златни накити са откраднати от частен дом в село Славяново, собственост на 42-годишен мъж.

Неустановено към момента количество грозде е откраднато от лозов масив, намиращ се в землището на харманлийското село Шишманово, собственост на 43-годишен мъж от Харманли.

Кражба на 27 пакета памперси, 9 броя прах за пране, 5 шампоана и 5 освежителя за въздух е извършена от магазин в Хасково. Крадците са проникнали чрез разбиване на бравата на входната врата.

300 лв. са откраднати от бръснарски салон в Хасково. Чрез натиск с твърд предмет на входна алуминиева врата е проникнато в салона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
VooDoo
VooDoo
24.09.2019 14:43 14:43

Много се радвам, че живея в такъв образцов град за пример.

Анонимен
Анонимен
24.09.2019 15:53 15:53
Отговор до  VooDoo

Радвай се, че не остана.

Back to top button