Регион

Арестуваха трима хасковлии и 9 нелегални мигранти край Ивайловград

Трима хасковлии и 9 незаконни мигранти са арестувани от гранични полицаи край Ивайловград, съобщават от МВР.

Вчера в дежурната част на ГПУ-Ивайловград е получена информация за забелязана група хора близо до българо-гръцката граница. Започнало издирване и в района на Колибар чешма в землището на Ивайловград граничен полицейски наряд спрял за проверка лек автомобил Пежо, управляван от 20-годишен хасковлия, който бил без шофьорска книжка.

Младежът заявил, че е нает от двама мъже да прекара чужденци към вътрешността на страната. 20-годишният е задържан, а малко по-късно били арестувани и другите двама, съпричастни към случая. Те са на 32 и 24 години също от Хасково и са хванати в лек автомобил Ситроен.

В района на Ивайловград граничните полицаи открили и нелегалните мигранти – 9 мъже без документи за самоличност. Шестима са заявили, че са от Ирак, а трима – от Иран.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.10.2019 19:42 19:42

Много къщи и там заключени. Ивайловград бе, но и там пустиня. Поне кметицата им е готина. Няма оплаквания за нея, от партия Герб е. Поздрави на сите там живеещите

ПИЖО
ПИЖО
04.01.2020 12:34 12:34

Кмет БОКЛУК

Back to top button