Регион

Арестуваха 3 жени и възрастен мъж с голямо количество канабис

Три жени на 29, 31 и 49 г. и 85-годишен мъж са арестувани вчера в харманлийското село Браница, съобщават от полицията.

Криминалистите са открили в къщата им 18 канабисови растения в процес на сушене, чувал с 8 кг. суха зелена листна маса, 5 кг. със сухи кафеникави съцветия и торба и буркан с общо тегло 150 грама канабис.

Двама свиленградчани също са задържани за съхранение на наркотик. Вчера криминалисти са извършили проверка на младежите на възраст 23 и 25 г. В дрехите на първия е открито полиетиленово топче с тегло 0.6 грама със суха зелена листна маса, а във втория – топче с 1.5 грама от същото вещество. Полевия нарко тест е потвърдил, че се касае за марихуана.

Цигари и тютюн без бандерол пък са иззели полицаи от Хасково. Вчера те са извършили 2 проверки на лица от областния град и на 63-годишен водач на Опел. Общо иззетите количества са 1360 къса безакцизни цигари и 12 кг. нарязан тютюн. Изделията са предадени на разследващите с протокол, съставени са им актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлията оо
Хасковлията оо
03.12.2019 22:38 22:38

Евала на тия, На 85 и гледа… машина, половината лапета чеп за зеле не стават. Хората с пенсия 200 лева, нямат какво да ядът. С 200 нева не се издържа от пенсия до пенсия. Не градът, а ги е срам да просят. Обаче вместо да се легализира и да може държавата да прибира данъци сега мафията оправлява пазара и под мафията не визирам тия 3 женици, възрастен мъжи и младежите. Тези пари от данъци могат да се използват за здравеопазване, пътища, образовние, инфраструктура и много дуги неща

www grysti com

#БГКоноп

Back to top button