Избори 2019

Още един активен ден за кандидатите на „БСП за България“

На финала на натоварения и изплънен със срещи ден кандидата за кмет на коалиция „БСП за България“ Коста Стоев сподели, че усеща подкрепа от страна на гражданите. Според него срещите в селата от общината и кварталите са барометър за изготвената от екипа специалисти и кандидатите за съветници управленска програма.

Силно емоционални за него бяха срещите с жителите на село Клокотница откъдето е родът на неговата майка и с членовете на тракийското дружество „Георги Сапунаров“, които също като него са потомци на тракийски родове.

Предайте посланията ни на вашите приятели и близки, потомци на тракийци, за да получим наистина една силна подкрепа от наследниците им, за да има Хасково най-после кмет – тракиец, призова Коста Стоев. Кръвта вода не става! Разчитаме на патриотичния и социалния вот в общината, добави кандидатът за кмет на БСП, след като представи основните акценти в платформата на „БСП за България“ за управление на общината.

„Днес заставам пред вас усмихнат и спокоен, защото съм един от вас – жителите на общината“ – с тези думи се обърна към жителите на село Клокотница Коста Стоев. Ние днес сме тук за да подкрепим кандидата ни за кмет на селото Станка Найденова, каза още той.

Селото тъне в разруха и мизерия, мръсотия навсякъде, паркът е превърнат в бунище. Няма контейнери за боклук, канализацията е затлачена, реката е като ботаническа градина, няма читалище, нито здравен пункт, заяви Станка Найденова. Аз ще променя това село, ще имам подкрепа и от кандидатите за съветници , които днес са тук. Гласувайте с бюлетина № 56, призова тя.

Кандидати за съветници и кмет на община Хасково от коалиция „БСП за България“ се срещнаха с граждани от кварталите Възраждане, Съединение и Дружба. По време на срещите те поеха ангажимент общината заедно с гражданите да намери най-доброто решение за военните имоти. Акцент бе поставен върху облагородяването на кварталите и чистотата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button