Избори 2019

Георги Иванов: Искаме да върнем духа и гордостта в Хасково

Преди 4 години в Хасково имаше дух и гордост, които днес ги няма, градът е разсипан и е хаос. Това заяви на среща с хасковлии Георги Иванов. В залата на читалище „Заря“ той представи кандидата за кмет на Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“ Христо Сариев и кандидатите за общински съветници под номер 58 в бюлетината.

Днес хасковлии се страхуват от саморазправа и ние искаме да върнем чувството на гордост, което имаше преди. Има хора, които могат да променят това. Такъв е и кандидатът ни за кмет Христо Сариев, посочи Иванов. Той го описа като икономически независим, финансово стабилен човек с визия на кмет и желание за работа.

Христо Сариев е на 60 години и има огромен управленски и административен опит. За мен е чест, че Георги Иванов ми предложи да съм кандидат за кмет на коалицията. Той е човек, за когото дори и враговете му признават какво е направил за Хасково, каза Христо Сариев.

Движение ЗАЕДНО за промяна
Христо Сариев

Хасково е в моето сърце и аз искам да върнем времето на хасковлии и заедно да преодолеем страха, който се е настанил тук в последните 4 години, допълни кандидатът за кмет. Той посочи като свое положително качество това, че умее да е добър стопанин, а първото нещо, което ще направи ако бъде избран е да направи хасковлии участници в управлението на общината под формата на граждански форум.

През последните 4 години в Хасково няма осъществен нито един инфраструктурен проект, а преди се чакаше с нетърпение празника на града, за да се открие нещо ново, припомниха от Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“. Затова аз реших да посоча следващия, който има потенциал да промени това, каза пред хасковлии Георги Иванов и ги призова да вярват на очите си, а не на ушите си.

Дошло е времето за края на лъжите, категорични бяха и кандидатите за съветници на коалицията.

Срещата с хасковлии на кандидатите на Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“ продължи с концент на Танцов ансамбъл „Южняци“ и Трио „Рокива“.

Движение ЗАЕДНО за промяна

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button