Хасково

Жандармеристи задържаха двама с дрога, откриха цигари в хладилника на магазин в „Орфей“

Двама мъже са задържани за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

На 4 октомври в 21:50 часа служители на дирекция „Жандармерия“ са спрели на разклона за маджаровското село Долни Главанак лек автомобил Фолксваген. Колата е шофирана от 44-годишен жител на кърджалийското село Опълченско с пътник 37-годишен мъж от стамболовското село Лясковец.

В маратонката на водача е открито топче с тегло 5 грама със суха листна маса, а в маратонката на спътника му – топче със същото тегло и вещество. Полевият нарко тест е потвърдил, че е марихуана.

Цигари без бандерол пък са иззели икономическите полицаи от магазин в Хасково. На 4 октомври те са проверили бакалия в квартал „Орфей“, стопанисвана от 33-годишен мъж. Полицаите са открили 260 къса безакцизни папироси в обособена кухина на хладилна витрина в обекта. Папиросите са предадени с протокол,а на мъжа е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button