Любопитно

Поети с китари от страната на „Поетични струни“ в Харманли

Най-старият бард фест „Поетични струни“ ще се проведе за 33-ти път на 11 и 12 октомври в Харманли, съобщават от общината.

Поети с китари от цялата страна пристигат за пореден път в града на Белоногата. Официалното откриване на ПОКИ 2019 ще бъде на 11 октомври от 18 часа в Културния център.

В първия ден на феста ще има 2 концерта под надслов „Пеем песните ви, приятели“ със спомен за Владо Левков, Пламен Ставрев, Бойко Георгиев, Христо Граматиков, Слави Георгиев, Гриша Трифонов, както и „Добре дошли“ – концерт на дебютантите – Биляна Тодорова, Димитър Иванов, Бойко Беров, Борис Жеков, Александър Кузнецов, Александър Трифонов. Същата вечер ще бъде представен рецитал на Живка и Иван Ненкови.

В програмата на ПОКИ 2019 през втория ден са предвидени още концерти, които ще се състоят в местна винарна от 12 часа – концерт „Ново вино, нови песни“, както и концерт от 17 часа в Културния център, който ще завърши с представянето на новия албум на Асен Масларски.

Празникът продължава от 19:30 часа в местен ресторант.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.10.2019 11:31 11:31

Два дни фиркане и философстване.

Back to top button