Регион

Шестима са ранени при катастрофи в Хасковско, сред тях и две деца

Шестима са ранени при три катастрофи в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, вчера след обяд на кръстовище на улица „Ромен Ролан“ в Димитровград се удариха Форд и Фолксваген. 75-годишната водачка на Форда е отнела предимството на Фолксвагена, шофиран от 63-годишен жител на Гълъбово.

От удара е пострадала водачката – с комоцио и без опасност за живота, а возещите се в колата две пътнички – на 29 и 9 г. са с контузни рани по главите, прегледани са и са освободени за домашно лечение. Водачът на Фолксвагена е с контузия на бял дроб, без опасност за живота.

Вечерта в Димитровград 45-годишен водач на Форд се е движил по булевард „Стефан Стамболов“. При наличие на пешеходна пътека тип „зебра“ той е отнел предимството и е ударил 16-годишна пешеходка. Момичето е с натъртвания по тялото, без опасност за живота.

Несъобразена скорост е причинила произшествие на 11 октомври. В 8 часа на пътя между селата Александрово и Константиново е станала катастрофа с лек автомобил Мерцедес, управляван от 33-годишна жена от Гълъбово. Водачката е загубила контрол на десен завой и се е ударила в крайпътна канавка. Жената е с луксация на дясната лакътна става и порезна рана на левия клепач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button