Хасково

Специализиран микробус ще транспортира избирателите с увреждания в Хасково

Хората с увреждания в Хасково ще гласуват на местните избори на 27 октомври в секция 79 на булевард „България“ 164, където е Клубът на инвалидите.

Секцията е снабдена със специална рампа за достъп до помещението. За целия изборен ден от общината ще бъде осигурен микробус с падащ борд за транспортирането на избиратели с увреждания до секцията, съобщават от Общинската избирателна комисия.

Заявките от нуждаещите се да използват този транспорт ще се приемат от дежурни на телефони 038/59 01 64 и 0886 500 771 от 7 до 19 ч. в деня на изборите и при евентуален втори тур на 3 ноември.

Пред сградата, в която ще се помещава секция 79, ще бъдат осигурени три паркоместа – две за автомобили и едно за инвалидни колички. На входа на сградата ще бъде поставена табела, обозначаваща допълнителното предназначение на секцията.

Всички новини за Местни избори 2019

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бг
Бг
18.10.2019 11:06 11:06

Старите няма откъде да четат. Пишат, с най-голям процент е човека на Георги Иванов за кмет. Излишно разкарване. Виж кои хора ни определят съдбите, и квартал хихи,, република,, -,, Орфей,, хихи.

Back to top button