Регион

Разследват смъртта на 15-годишното момиче в Димитровград, със съучениците й ще работи психолог

Досъдебно производство е образувано за смъртта на 15-годишната ученичка от ПМГ „Иван Вазов“ в Димитровград. То трябва да изясни причината за трагедията, съобщиха за Haskovo.info от Районна прокуратура – Димитровград.

Haskovo.info припомня, че момичето издъхна вчера на спортната площадка в час по физическо възпитание. Учениците играели федербал. ​В един момент момичето оставило ракетата и се свлякло. Първи на помощ се притекли съученици и учители. Дошъл и медикът на гимназията. На място пристигал и екип на Спешна помощ, който констатирал смъртта.

До момента няма данни за насилствена смърт и упражняван тормоз над деветокласничката. За изясняването на трагедията е назначена аутопсия. Не е изключено след това да бъдат назначени и допълнителни експертизи.

В първия работен ден на следващата седмица със съучениците на гимназистката ще работи и психолог.

Резултатът от аутопсията показа, че момичето е починало от внезапна сърдечна смърт.

Момиче почина в димитровградска гимназия

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
фаофо
фаофо
20.10.2019 15:59 15:59

И в Хасково в ПМГ скоро може да се случи подобна трагедия. Питам, физическото ли е най-важния предмет, че учитебите по физическо така се вживяват и тормозят децата

Диян Жеков
Диян Жеков
21.10.2019 8:12 8:12
Отговор до  фаофо

Същия трагичен ден в Хасковското ПМГ в час по ФВС ученик от 11 клас при покриване на т.нар. НОРМАТИВИ си счупи ръката. Олимпийски шампиони ли ще ги правят, или поредните болни амбиции на някой софийски трол в образованието?!?!?!

Back to top button