Регион

Търсят медици за 4 200 прегледа в димитровградска станция

Обществена поръчка за предоставяне на услуги от медицински персонал в оборудвана по проект медицинска станция обявиха от община Димитровград.

Става въпрос за 4 200 прегледа на населението. Те включват преглед на бял дроб с телемедицински стетоскоп, преглед на сърце, коремна перисталтика, кръвно налягане чрез монитор за витални показатели, пулс, оксигенация на кръв, измерване на телесна температура, измерване на индекс на телесната маса, преглед на уши чрез отоскоп, ЕКГ изследване.

Предвидени са още преглед на коремни органи чрез ултразвукова коремна сонда с USB, преглед на женски полови органи чрез ултразвукова коремна сонда, преглед на простата чрез ултразвукова коремна сонда, преглед на гърди чрез ултразвукова коремна сонда, преглед на щитовидна жлеза чрез ултразвукова коремна сонда.

Прогнозната стойност на поръчката е 273 812 лв. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 13 ноември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button