Хасково

Коста Стоев: Направихме една отлична кампания, от която сме доволни

Кандидатът за кмет на БСП Коста Стоев, който според предварителните резултати е на балотаж на местните избори в Хасково, направи първи коментар след края на изборния ден.

„Направихме една отлична кампания, от която сме доволни. Успяхме да предложим на избирателите на Хасково една много добра и ефективна програм за управление. Проведохме стотици срещи, на които успяхме да представим програмата и видяхме, че хората я приемат и сме готови да я реализираме в едно успешно управление“, заяви Стоев.

Той посочи, че резултатът няколко пъти надвишава този от миналите местни избори. „Лично мен не ме удовлетворява, защото аз съм свикнал да бъда лидер, да бъда победител и смятам, че всеки друг резултат освен победата на местните избори е незадоволителен. Докато не спечеля, няма да бъда доволен“, призна кандидатът за кмет на БСП.

„Чувствам се победител от гледна точка на проведената кампания. Ако наистина гражданите са ни гласували доверие да отидем на балотаж, ние ще приложим същата политика и ще разчитаме на хората, които са свободни, обичат Хасково, които искат да видят развитието на Хасково и смятам, че можем да получим подкрепа в тяхно лице“, каза още Стоев.

Той допълни, че му се е искало резултатите да бъдат още по-добри, но посочи, че в Хасково е имало контролиран вот и изреди кварталите „Република“, „Хисаря“ и „Бадема“. Стоев заподозря задкулисна коалиция между ДПС и ГЕРБ.

„Дълбоко уважавам моите съграждани от тези квартали, тъй като аз имам съученици там, приятели. Това са едни трудолюбиви, почтени хора и за мен е изненада как така те са станали жертва на сделката между техните лидери и ГЕРБ. За контролирания вот съдя по гласовете в отделните секции“, каза още той.

„Успехът в сравнение с последните местни избори се дължи първо на обновлението на БСП на национално ниво, на обновлението което от 1 г. тече в общинската партийна организация. Допускам, че и аз имам някакъв скромен принос – моят професионален и обществено-политически опит даде някаква принадена стойност на тези избори. Има нова енергия и нови идеи. Това предложихме на гражданите на Хасково“, завърши своя коментар Коста Стоев.

Снимка: Георги Даскалов

Всички новини за Местни избори 2019

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
USA
USA
28.10.2019 15:27 15:27

КОЦЕ КОЦЕ НИКАВ ЧЕП ОТ ТЕБ НЕ СТАВА
БЯГАЙ СИ В ОФИСА ДА НЕ ОСТАНЕШ И БЕЗ НЕГО

Аскувлия
Аскувлия
29.10.2019 16:57 16:57

Като види чавек това в предизборните цели и задачи на БСП и кандидата му за кмет и му става ясно че кметското място няма да е за тях.:“Изпълнение на неизпълнените предизборни
обещания на ГЕРБ и Беливанов от изтеклия мандат“ Смешна работа.

Наблюдатели
Наблюдатели
02.11.2019 9:16 9:16
Отговор до  Аскувлия

Коста Стоев.. Обърках името му с Тодор, но нейсе. Младите имали късмет. На техните години преди 10 години след завършване бяха прокудени на запад, НО.. Понякога когато губиш не знаеш, какво печелиш. Дали Хасково ще – ще – ще, се оправи??!

Back to top button