Хасково

Първите секции вече предават бюлетините в Общинската избирателна комисия в Хасково

СИК 128 в село Любеново първи предадоха бюлетините и протоколите в Общинската избирателна комисия в Хасково след края на изборния ден. Това стана след 21 часа.

Избирателите по списък в селото са 54, като 43 са гласували. Любеново е с кметски наместник и хората там гласуват за общински кмет и общински съвет. За Станислав Дечев (ГЕРБ) са гласували 17 човека, а за Коста Стоев (БСП) – 6.

Секции

След тях бюлетините и протоколите в ОИК донесоха от СИК 80, която се намира в хасковското училище „Паисий Хилендарски“. Тук са гласували 327 от 726 по списък.

Секциите започнаха да идват по-масово след 22 часа. Сред първите бяха СИК 111 в Старческия дом на Кенана, където са гласували 130 човека от 230 по списък.

Haskovo.info припомня, че секциите в община Хасково са 151. Очакванията са предаването на бюлетините и обработката на протоколите да продължи до сутринта.

Снимки: Георги Даскалов

Всички новини за Местни избори 2019

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button