Регион

По мокрите пътища в Хасковско: две коли се преобърнаха, трета се заби в канавка, мъж бере душа

Още три тежки катастрофи са станали по мокрите от дъжда пътища в Хасковска област вчера, съобщават от полицията.

Несъобразена скорост е довела до произшествие на пътя между димитровградските села Ябълково и Крум. 52-годишна димитровградчанка с Форд се е блъснала в дърво и се е преобърнала на платното. От удара жената е с фрактура на срамната кост, настанена за наблюдение в МБАЛ-Димитровград.

Същата причина е довела и до катастрофа на пътя между село Иваново и Харманли. Както Haskovo.info писа, тук се преобърна Фолксваген. От полицията съобщават, че колата е шофирана от 59-годишна водачка, която е с комоцио в хасковската болница. В инцидента са пострадали и возещите се в автомобила пътници. Мъж на 59 г. е със спукана феморална кост на лявото коляно и 7-годишно момче – с комоцио, прегледани са и са освободени за домашно лечение.

Тежка катастрофа е станала и на пътя между Гълъбово и Симеоновград. Отново причина е несъобразената с мократа настилка скорост. 72-годишен любимчанин управлявал лек автомобил Опел, на десен завой е загубил контрол над колата и се е блъснал в крайпътна канавка. От удара водачът е с фрактура на два шийни прешлена и парализа на четирите крайника, настанен е в МБАЛ Хасково с опасност за живота.

Снимка: „Сакар нюз“

Три тийнейджърки катастрофираха с Фолксваген и избягаха

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button