Любопитно

Седем представления през ноември в хасковския театър

Седем представления ще се играят през ноември в хасковския театър „Иван Димов“.

На 5 ноември е спектакълът „Да минеш под дъгата“ на бургаския драматичен театър „Адриана Будевска“. Участват Тони Димитрова, Веселин Плачков и Асен Лозанов.

„Една седмица, не повече…(истински лъжи)“ на пазарджишкия театър „Константин Величков“ ще се играе на 11 ноември. Участват Йоана Буковска, Димо Алексиев, Емил Марков.

„Паола и лъвовете“ ще се играе на 16 ноември. Актьорският състав е Никола Додов, Аделина Петрова, Димитър Костадинов.

Театър

„Боинг Боинг“ на плевенския театър „Иван Радоев“ е предвидено за 19 ноември. Участват Димитър Баненкин, Петко Венелинов, Бориса Сарафова, Елица Анева, Камелия Хатиб, Нина Илиева-Петкова.

На 26 ноември е представлението „Чудесна неделя за пикник“ на ямболския театър „Невена Коканова“. В актьорския състав са Албена Михова, Деси Бакърджиева, Яна Бобева, Петя Бойчева.

Представленията за деца започват на 10 ноември с „Котаракът в чизми“. Участват Стефани Раманска, Петър Влайков, Димитър Атанасов, Емануил Костадинов. На 24 ноември е представлението „Бър-бър-бър за слон и чадър“ с участието на Силвия Предова и Янко Митев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button