Регион

Иво Димов и общинските съветници се заклеха в Димитровград, наградиха охранителя, спасил 25 души от горящото общежитие

Избраният за трети мандат кмет на община Димитровград Иво Димов, новоизбраните общински съветници и кметове на кметства положиха клетва пред изпълняващия длъжността областен управител Стефка Здравкова.

Иво Димов каза в речта си, че разчита на диалог, допирни точки и разбирателство в името на развитието на Димитровград. Той призова да не се губи набраната скорост през последните години.

Сесия

Тържественото заседание на общинския съвет беше водено от най-възрастния съветник в местния парламент Митю Вълчев. За председател на общинския съвет беше избрана Гергана Кръстева, която беше председател и в предходния мандат.

Веднага след клетвата си Иво Димов връчи специално отличие на 29-годишния Дамян Колев. Haskovo.info пипомня, че вчера сутринта охранителят помогна да бъдат евакуирани 25 човека от горящото социално общежитие в града. Колев получи Грамота за изключителни заслуги и професионализъм при изпълнение на професионалния си дълг. Той получава и парична награда.

Всички новини за Местни избори 2019

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
маг. иконм. Науки
маг. иконм. Науки
06.11.2019 16:34 16:34

Евала друго няма какво да кажа .

Браво
Браво
06.11.2019 20:02 20:02

Момчето е герой! Веднага да бъде назначен в Пожарната в Димитровград! И без това имат нужда от хора, а момчето има сърце за пожарникар и спасител.

Back to top button