Регион

Хванаха двама с дрога и ментета на границата

Двама свиленградчани са задържани за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Вчера криминалисти от управлението в Свиленград са проверили лек автомобил Мерцедес, шофиран от 22-годишен ммладеж. Като пътник в колата е пътувал и негов 20-годишен съгражданин. Открита е сгъвка от 2.1 грама канабис.

Хасковските полицаи също са задържали 27-годишен младеж, в чиито дрехи при проверка са открити 3 сгъвки с бяло кристално вещество. Наркотикът е предаден с протокол от собственика си, предстои експертиза за вида му.

Безакцизни цигари и стоки с лого на защитени марки пък са иззели икономическите полицаи. Вчера те са извършили две проверки на митнически пункт „Капитан Андреево“. При първата на платно „Входящи леки автомобили“ е установен Мерцедес, шофиран от 42-годишен свиленградчанин. В колата са намерени 2500 цигари без бандерол и 787 артикула с лого на търговски марки.

При последваща проверка на автобус, пътуващ от Турция за Сърбия са открити още 9 083 тексилни изделия, носещи марка и лого без разрешение на правопритежателя. Стоките са задържани с митническа разписка. Съставени са актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button