Хасково

Наградиха изявени ученици на патронния празник на гимназията по туризъм в Хасково

Изявени ученици бяха наградени на патронния празник на хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.

Това стана на тържество с игри, танци и песни в салона на гимназията. Всички бяха поздравени с празника от директора Пенка Георгиева. Главният уредник в Регионалния исторически музей Милен Вълчев разказа на учениците интересни факти за живота и делото на Александър Паскалев. Навършват се 140 г. от неговото рождение и 55 г. от създаването на гимназията.

Празник

Грамоти и награди получиха най-активните по време на Паскалевите дни. В конкурса за ученическо творчество „Училището на бъдещето“ награда за есе взе Виктория Минчева от 10 „в“ клас, за проект – Наталия Делчева, Селин Иляз и Анна–Мария Хаджиангелова от 9 „б“ клас, за колаж – Радослав Петров от 12 „а“ клас, а за картина – Станимир Радев от 12 „б“ клас.

Празник

Отличени бяха най-добрите състезатели в играта „Аз обичам България“, проведена с помощта на мобилното приложение Kahoot. Наградени бяха най-добрите в спортните инициативи и най-активните в благотворителната кампания по повод патронния празник за набиране на средства и храни за дома за сираци към храм „Свети Николай“ в село Нови хан.

15 ученици от гимназията получиха тържествено сертификатите си за участие в международна триседмична практика в Римини, Италия, проведена през това лято.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button