Хасково

Баща с жалба в прокуратурата заради увредено в кувьоз дете

Баща подаде жалба в прокуратурата в Хасково заради трагедия в семейството си. 31-годишният Дениз Али от стамболовското село Поповец се жалва от лекарска грешка.

През септември миналата година съпругата на Али е родила близначки малко след шестия месец на бременността в хасковското АГО. Едното момиченце умира, а другото е поставено в кувьоз в отделението за недоносени деца. Момиченцето е спасено след 3 месеца в кувьоза, но е загубило зрението си.

„Петима очни лекари са я преглеждали и не са открили навреме проблема със зрението на детето. Ако диагнозата беше поставена навреме, можехме да помогнем на дъщеря ни – в Европа има специалисти, които помагат. Ние разбрахме за проблема два месеца по-късно“, разказа пред Haskovo.info бащата.

Дениз Али е решен да се бори до край за справедливост. Той иска виновните лекари да понесат отговорността си.

Снимка: Георги Даскалов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.11.2019 12:09 12:09

Успех!Дано има виновни и наказани.

Истината
Истината
11.11.2019 8:01 8:01

Борба срещу вятъра !!!!!!!

kuma lisa
kuma lisa
14.11.2019 9:28 9:28

След толкова много време ,прекарано в кувьоза , дори и най-здравото и доносено бебе ще му се наруши зрението , а това е критично недоносено – Ще се произнесат вещи лица и компетентни такива и няма смисъл да се рови повече в тия рани – за съжаление такъв е бил късметът–- останалото е БЕЗСМИСЛЕНО !!!

Anonimen
Anonimen
18.11.2019 6:57 6:57
Отговор до  kuma lisa

???

Back to top button