Хасково

Избраха „Ата-строй“ за снегопочистването в община Хасково

Фирма „Ата-строй“ е избрана за изпълнител за снегопочистването в община Хасково и тази зима.

Haskovo.info припомня, че хасковската фирма беше единственият кандидат, който се яви за участие в обществената поръчка с прогнозна стойност 540 000 лв. без ДДС. Заповедта за избор на изпълнител е от временно изпълняващия длъжността кмет Велин Балкански.

Поръчката е разделена на обособени позиции. Първата е за общински пътища и улиците в селата от община Хасково. Общинската пътна мрежа е с дължина 106.440 километра.

Второта обособена позиция е за снегопочистване и опесъчаване на уличната мрежа в кварталите на Хасково, попадащи в участък „А“. Тук са кварталите: „Орфей I“, „Орфей II“, „Република“, „Изгрев“, „Възраждане“, „Дружба I“, „Дружба II“, „Куба“, „Ручока“, „Градска градина“, „Бадема“ и „Кенана“ (частично). Това са кваталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в Центъра и в Източна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от общинското предприятие „Екопрогрес“.

В третата обособена позиция са кварталите, попадащи в участък „Б“, които са южно от река Хасковска, отново с изключение на централните улици и булеварди, за които ще отговаря „Екопрогрес“. В участъка са кварталите: „Овчарски“, „Тракийски“, „Македонски“, „Хисаря“, „Младежки хълм“, „Воеводски“, „Училищни“, „Каменни“ и „Болярово“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
136
136
15.11.2019 8:45 8:45

Дупесете още на ян -крива кафа А….н.

Грета Тунберг
Грета Тунберг
15.11.2019 8:51 8:51

ми ко праим ко няма сняг, пак ли ше им дадът парите за снегопочистване?

хххх
хххх
15.11.2019 9:08 9:08

не се плаща

Играч
Играч
15.11.2019 11:56 11:56

Дели се на две

Back to top button