Хасково

Панихида за загиналите в катастрофи отслужиха в Хасково

Панихида за загиналите в катастрофи беше отслужена преди обяд в църквата „Успение на Света Богородица“ в Хасково.

17 ноември е Световен ден за възпоменание на жертвите при пътнотранспортни произшествия. Свещ в църквата запалиха и кметът Станислав Дечев, областният управител Стефка Здравкова и директорът на областната дирекция на полицията Ангел Цанков. Панихиди се отслужиха и в други църкви в Хасковска област и страната.

10 души са загинали при катастрофи през първите девет месеца на годината в Хасковска област. Ранените са 219 при 172 тежки катастрофи.

На този ден се изразява почит към лекарите, полицаите, пожарникарите и към всички, които всеки ден оказват съдействие и помощ на пострадалите и се борят за техния живот.

Полицаите призовават да бъдем отговорни участници в движението по пътищата, да възпитаваме децата си в спазването на закона, да пазим здравето и живота си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕКСЧЕНГЕ
ЕКСЧЕНГЕ
15.12.2019 10:47 10:47

Тая люхата с униформата още ли служи ПОЛИЦИЯША?

Back to top button