Хороскоп за 2007 година

ОВЕН
Хороскоп

Настъпващата година повишава вашите възможности в най-различни сфери на живота, носи ви много щастливи събития – от попълнение в семейството до далечни и екзотични пътувания. Овните могат да започнат голямо обучение, да направят обиколка в чужбина, макар че всичко това не си струва де се прави през март, в навечерието на рождения си ден. От средата на май до края на юни вие можете да вземете доста прибързани решения. През този период обаче ще можете да подобрите своята спортна и физическа форма, да започнете нов цикъл в работата си. Годината ви помага да разширите своето влияние, да постигнете забележими резултати. При Овните е възможно да се повишат оборотите на бизнеса, да дойде признанието за вашите творчески успехи. През лятото мнозина ще се наложи да решават проблеми с дом, земя, родители, а през есента да сменят съдружниците си в бизнеса. През последния месец и половина на тази година вие може да смените цялата техника в дома си, да промените характера и направлението на работата си, да отделите голямо внимание на здравето си.

ТЕЛЕЦ
Хороскоп

За вас годината би трябвало да протече достатъчно спокойно, без особени сътресения. През февруари могат да се наблюдават известни размествания в работата, да се появят нови цели в кариерата, в личните планове също ще има видимо обновление. Предната година беше доста важна за вас, вероятно ви е донесла немалко нови впечатления и възможности, затова през 2007 година вие имате нужда просто да задържите и стабилизирате новите позиции. През май не е изключен спад в здравословно отношение, но пък краят на юни и юли за повечето Телци ще бъде един от най-продуктивните периоди през годината, особено в професионално отношение и за лично самоутвърждаване. Вие може рязко да повишите своите залози и да си изясните най-сложните проблеми. След това, съвсем навреме ви очаква период на почивка, тъй като август не е подходящ за придобивки, общуването с хората няма да е лесно, ще се наложи да преправяте нещо в дома си и изобщо ще търсите за себе си нови ценности. С идването на есента в живота ви ще се появи стабилност, ще можете да укрепите здравето си, да се заемете с реализацията на някакви ваши идеи, които отдавна са очаквали да им дойде времето.

БЛИЗНАЦИ
Хороскоп

За вас явно това ще бъде не съвсем обикновена година, която може да ви донесе множество щастливи събития и позитивни промени. Младите двойки могат да отпразнуват сватбата си, в по-старите съюзи да се появи попълнение, а така също и нови перспективи за социално израстване. Може да пътешествате много, да откривате за себе си нови страни и хоризонти в науката, изкуството, общуването. Успехите в работата ви ще идват като че ли от само себе си, ще получите много примамливи предложения, Близнаците ще станат много популярни във висшите кръгове. Само през март и септември ще ви бъде трудно да взимате решения, през тези месеци са възможни неочаквани промени. През август ще почувствате голям творчески подем, работата ви ще се активизира, ще се появят много командировки в страната и в чужбина. Ще можете бързо да усвоите нови професии, да станете част от задружен екип, който умее да постига бързо успех. През есента темпото на живота малко ще спадне, ще се появи допълнителна отговорност в работата или в семейството, Близнаците могат да се заемат със сериозно обучение.

РАК
Хороскоп

През първите два месеца на новата година на Раците ще се наложи да се постараят да запазят контрола над ситуацията, да избегнат по някакъв начин атаките от страна на конкуренти и критици. През този период явно не бива да се отпускате. По-нататък първата половина на годината не крие някакви особени проблеми, дори обратно, при вас ще се появи допълнителна подкрепа в лицето на нови приятели и съмишленици, включително и от други страни. Вие ще можете да напреднете в своето образование, да направите красиви пътувания, да удовлетворите своите културни и духовни потребности. През май-юни отново ще се наложи да се активизирате в работата си, но най-важните събития за годината все пак ще бъдат през второто полугодие. На границата между юни и юли вие можете незадълго да излезете от обичайния ритъм на живот заради някакви домашни и лични трансформации. А в края на гоидната, когато във вашия знак стабилно се настанява Марс, ще се наложи да отделяте повече внимание на здравето си и заедно с това активно да развивате нови направления в бизнеса. Някои Раци ще се замислят за смяна на колата, може да се заемат със своята спортна форма и заедно с това да продължат обновяването на домашната техника, с ремонта или дори с преместването на ново място.

ЛЪВ
Хороскоп

Тази година е много важна за вас по различни причини. Първо, ще се появи повече свобода и възможности за реализация на вашите идеи. Още от декември 2006 година Лъвовете ще усетят творчески подем, увереност и оптимизъм, който ще им позволи да повишат доходите си, да направят скъпи придобивки за дома и любимите си хора. През тази година ще ви върви повече, особено в сравнение с предните години – ще пътувате повече, ще получите престижни предложения, възможни са големи подаръци и неочаквана печалба. Не е изключено и попълнение в семейството, така че през новата година ще имате множество поводи за положителни емоции. От всичките месеци на 2007 година само февруари и август могат да донесат някакви сложни обстоятелства или спад на самочувствието и временна апатия. В края на лятото вие може да промените много неща в живота си, да смените имиджа си, увлеченията си, местата за почивка. През този период ще се формира вашето ново обкръжение, с което ще ви бъде по-комфортно да общувате в бъдеще. Около септември може да промените интериора в дома си, да подберете нови кадри в работата и да се насочите смело напред – много стари проблеми ще останат в миналото.

ДЕВА
Хороскоп

Новата 2007 година ще донесе в живота ви немалко свежи тенденции. Доста Деви, които в последно време се бяха заседяли на едно място, ще се наложи да се включат активно в живота, да се приспособяват към нови реалности и обстоятелства. Впрочем, нищо лошо не ви очаква, просто годината ще бъде твърде неспокойна, богата на изненади и неочаквани обрати. Още през януари-февруари Девите ще почувстват желание да пътешестват, да учат, да общуват с нови хора, да опознават други култури. Това може да ви тласне по пътя на получаването на образование, заминаване в друга страна, към нови реалности в общуването с околния свят и с близките ви хора. През март е възможно да приключат старите ситуации в работата и общуването, но заедно с това в живота ви ще се отворят нови страници. Периодът между лятото и есента също така ще бъде много важен за вас – през август ви очакват пътувания, стремителни промени в кариерата, работа по много интересни задачи. Септември може да премине доста неравномерно, но през есента и в края на годината Девите ще започнат значително по-сериозно да се отнасят към всички решения и дела, а така също и към собственото си здраве. Възможно е да се включат в дългосрочни амбициозни проекти.

ВЕЗНИ
Хороскоп

През тази година нещата при вас ще се развиват доста динамично. Може да не правите някакви грандиозни планове, съдбата сама ще ви подхвърли необходимите хора, добрите проекти, които ще ви донесат и доходи, и интересен опит. При вас би трябвало да се появят много нови познати в други страни. Везните ще съумеят да подобрят отношенията си с роднини, да намерят добри съветници и посредници в начинанията си. Годината е подходяща за придобиване на по-солиден автомобил, за организиране на интересни пътувания, за повишаване на знанията, както хуманитарни, така и технически и професионални. През първото полугодие вие може да направите промени в личния си живот и в общуването с близки хора. Тази тема ще бъде особено важна за доброто ви самочувствие и за вземането на правилни решения. Годината може да ви донесе няколко размествания в работата, например през февруари, юни и октомври. От средата на май до юни ще се наложи да неутрализирате атаките на недоброжелатели или да се заемете с не съвсем обичайна за вас работа. През август много важни ще бъдат въпроси, касаещи здравето и любовните отношения. Втората половина на годината ще протече по-спокойно от първата. В края на гоидната повече внимание ще изискват родителите, домашните въпроси или някакви фундаментални проекти в бизнеса.

СКОРПИОН
Хороскоп

На фона на изминалата година, когато при вас ставаха много бурни и важни промени, тази година ще премине много по-спокойно и уравновесено. Вие сигурно сте успели да завоювате нови територии и вече сте свикнали с тях, а сега може да се развивате в избраното направление, да повишавате своя багаж от знания, постепенно да усвоявате нови сфери на дейност, стремейки се към по-високо жизнено равнище. Скорпионите ще станат по-опитни и уверени в действията си, може да ви върви с доходите и с добрите придобивки. Годината спомага за успешно решаване на творчески задачи, създаване на нови приятелства, по-пълно разкриване на своите таланти. През февруари-март са възможни нови любовни срещи, ще се променят финансовите и творчесикет планове. През юли ще трябва да се проявявате особено активно в работата, да усвоявате някакви нови сфери в бизнеса и доходите. През август ще бъде по-добре да не решавате въпроси, свързани с кадровата политика и любовния живот, вероятно няма да срещнете взаимно разбирателство. През втората половина на годината, вие ще трябва да избягвате съмнителните предложения, октомври ще ви донесе най-важните промени в личното развитие, имиджа и кръга от хора, с които общувате.

СТРЕЛЕЦ
Хороскоп

Без съмнение това ще бъде вашата година, една от най-ярките и запомнящи се в последно време. Тя трябва да ви донесе огромен изблик на оптимизъм, множество успешни промени и събития. Чакат ви големи и необичайни пътувания по целия свят, нови открития в интелектуалната област, може би обучение в чужбина или работа в международната сфера. В семейството е възможно да се появят деца и внуци, вие смело ще променяте обстоятелствата в своя личен живот и ще сте доволни от всички промени. През тази година ще получавате най-добрите предложения за развитие на вашата дейност, за повишаването на социалното ви ниво. Стрелците ще се запознаят с влиятелни хора, пред вас ще се отворят много врати, което никога няма да се случи в други години. Затова не бива да пропилявате възможностите през 2007 година, всеки шанс трябва да използвате с максимална полза за себе си и своето бъдеще. При вас сега се залага базата за следващите 12 години, в същото време могат да се проявят последствия от събития през 2003-2004 година. През тази година пред вас практически няма да има прегради, но през март не е подходящо да проявявате прекалена настойчивост, ако нещо не се получава. През август и септември критика отстрани ще ви подтикне към очевидни промени в работата и в житейския ритъм. В края на ноември вие ще почувствате новите тенденции за следващата година, а в началото и средата на декември можете да играете ва банк и да хванете за опашката големия късмет.

КОЗИРОГ
Хороскоп

Годината ще започне много активно за вас. Може би най-сериозни резултати Козирозите ще съумеят да постигнат именно за първите два месеца, когато ще напреднете в работата, може да подобрите личния си живот, да си създадете по-силен и солиден имидж. В същото време обаче може да срещнете и доста външни перпятствия. Малко нестабилен период ви очаква и в началото на пролетта, когато не си струва да вземате важни делови решения, но може да обогатите своя живот с интересни идеи и познанства. През лятото, в края на юни, началото на юли ще ви се наложи да преразгледате деловите си отношения, по-внимателно да обсъждате всички проблеми в брака. Подобряване на звездната обстановка се очаква от септември-октомври, когато при вас рязко трябва да се подобри здравето и финансовото състояние, всичките ви успехи ще станат по-стабилни и прогнозируеми. От средата на ноември ще се промени разположението на силите във вашето обкръжение, ще се наложи да се съобразявате с някои хора и да коригирате плановете си. В самия край на декември при вас на гости ще дойде Юпитер, Козирозите ще усетят как расте авторитетът им и увереността в себе си, за мнозина ще станат реалност такива перспективи, за които по-рано не са и мечтали.

ВОДОЛЕЙ
Хороскоп

Две трети от годината, от януари до август, при Водолеите е възможно да продължават тенденциите от миналата 2006 година, за която не може да се каже, че е била успешна за тях във всички аспекти. Възможен е известен спад на здравето, средно ниво на успех в бизнеса и неочаквани разходи. През февруари-март ви очакват важни премествания, промени в работата и в кръга на общуване, могат да се променят източниците на доходи и приоритети в покупките. Въпреки това, през март ще имате достатъчно сили за да напомните за себе си, да обърнете много ситуации в своя полза, важното е да не се напрягате, да запазите добрите си отношения с хората, да не си причините някакво заболяване или травма. Изобщо през тази година съдбата ще ви подкрепя в най-отговорните моменти. През втората половина на лятото е по-добре да не започвате нови любовни връзки и делови съюзи, защото те ще се окажат ненадеждни, ще ви отнемат много сили и време. С настъпването на есента в живота ви ще се появят много положителни тенденции, зад гърба ви ще остане един от най-неприятните периоди в живота ви. Като цяло, 2007 година може да реализира много ваши мечти, да ви донесе влиятелни приятели и покровители.

РИБИ
Хороскоп

През тази година Рибите ги очакват много сериозни и дори съдбоносни промени, повечето от които ще загатнат за себе си още през първите три месеца. През март при вас е възможно да приключат старите условия на работа, да се промени обстановката в личното общуване, вие сте способни радикално да промените средата, която обитавате. Заедно с това, годината е благоприятна за кариерата ви, за завземане на нови територии, за разширяване на семейството и бизнеса. Вие можете да направите немалко важни открития за своето лично развитие, а така също да посочите на другите хора нови шансове и възможности в живота им. Април и средата на май са белязани от присъствието на Марс във вашия знак, затова жените могат да привлекат вниманието на противоположния пол към себе си, а мъжете да постигнат по-сериозни успехи в бизнеса, да заемат по-самостоятелна и уверена позиция в живота. На границата между юни и юли е възможно да станат важни размествания в личния ви и семеен живот. Рибите ще се занимават повече със своите деца, дома си, ще навестят родните си места, без да забравят за реализацията на своите творчески идеи. През есента при вас ще се появат по-взискателни и честолюбиви партньори, които ще ви помогнат да видите пред себе си нови цели, правилно да разпределите своето време и сили. През септември ще ви бъде трудно да контролирате твърде стихийните обстоятелства, но пък през октомври ще можете без да бързате да свършите както работата си, така и други важни неща. Ноември може да ви донесе ново направление в работата, романтични увлечения, а декември просто да ви донесе удачни обстоятелства.

Прогнозата е на Висшата школа по класическа астрология – Москва

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button