Хасково

Болен адвокат отложи ново обжалване на ареста от Петя Даймянова, хваната с дрога за 14 бона

Петя Даймянова обжалва определението на Хасковския районен съд с което не беше уважена молбата й за по-лека мярка и тя беше оставена в ареста.

38-годишната хасковлийка е майка на две деца и на 11 ноември поиска да иззлезе от ареста, за да се грижи за тях. Бащата е в затвора и сега те се отглеждат от баба им. Отделно, тя е в ареста вече втори месец.

Haskovo.info припомня, че Даймянова беше задържана в края на септември с метамфетамин и кетамин за близо 14 000 лв. Дрогата беше открита в жилища в Димитровград и Хасково. Жената вече веднъж е била осъдена за притажаване на наркотици с цел разпространение. Това е станало преди година, а тя е в изпитателен срок.

Районният съд прецени, че има опасност Даймянова да се укрие или извърши престъпление и не уважи молбата й за по-лека мярка. Днес трябваше да е делото в Хасковския окръжен съд по нейната жалба. Ход на делото не беше даден заради внезапно заболяване на нейния адвокат Мартин Николов.

Делото беше отложено и насрочено за 26 ноември, за когато Даймянова трябва да организира защитата си, за да не се стига до ново отлагане. Отделно адв. Николов трябва да представи доказателства за днешното си отсъствие, иначе ще бъде глобен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button