Регион

12-годишно момиче открадна дънки, яке и колан от магазин, обраха жилище в Хасково

12-годишно момиче е доведено в свиленградското управление за кражба, съобщават от полицията.

Вчера около 13 часа тя задигнала от магазин на булевард „България“ в Свиленград дамски дънки, яке и колан. След подадения сигнал от собственика на магазина девойка от село Генералово е установена.

Взломна кражба е извършена през денонощието в Хасково. Неизвестно засега лице е изкъртило метална решетка и е избутало алуминиева дограма на прозорец на жилище на улица „Гара движение“. От дома са откраднати 400 лева и 50 евро.

Цигари без бандерол пък са иззели икономическите полицаи в Хасково. Вчера в 9 часа те са проверили на булевард „Васил Левски“ в града 60-годишна жена. В черната й полиетиленова чанта са открили 1 600 цигари от различни марки без бандерол. Собственичката им ги е предала с протокол на разследващите, съставен й е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.11.2019 12:02 12:02

Пушкарски пак са развихря😀

Back to top button