Регион

Волтова дъга от електрически стълб уби 20-годишен младеж

Труп на 20-годишен младеж е открит снощи на електрически стълб край Харманли, съобщават от полицията.

Сигналът за инцидента е подаден около 21 часа от шофьори на преминаващи автомобили. Те видели волтова дъга и последвалото късо съединение. Пристигналите полицаи свалили тялото на младежа от стълба. Той е от харманлийското село Поляново. Има данни, че е страдал от психично заболяване.

Назначена е аутопсия по заведеното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бадема
Бадема
26.11.2019 20:21 20:21

Почивай в мир Ице, най сетне баща ти те прибра при него. То това твоето не беше живот, кучетата от квартала живееха по-добре. Изоставен от всички – майка, баба, дядо и лели. Дано там в отвъдното да си с баща си и двамата да сте на по-добро място. А тези дето не те поглеждаха, тях Господ да ги съди!!!

Отговор на Бадема
Отговор на Бадема
27.11.2019 10:03 10:03
Отговор до  Бадема

Много е лесно съдиш баба,дядо и леля. Главният виновник за това е майка му.Да си майка не е само да родиш дете и да го използваш за собствени облаги и нужди и когато вече нямаш облага да го изоставиш. Господ . И не съди хората които наистина се опитаха да му помогнат.

Ицето
Ицето
27.11.2019 0:34 0:34

Мерси за добрите думи бате, Бадеме !
С баща ми те очкваме, не се бави.

Анонимен
Анонимен
08.12.2019 22:30 22:30
Отговор до  Ицето

Откачалки

Диди
Диди
09.12.2019 18:11 18:11

Психопати.
А теб не те ли е срам да пишеш от името на починал човек!
Капка морал нямате,а самочувствието ви е МаХ

Овчарски
Овчарски
09.12.2019 18:27 18:27

Абе,Вие нормални ли сте да пишете такива неща,явно никой не познава семейство на майка му.Те са прекрасни хора,майка му,вуйчо му и баба му и дядо му светла им памет.Хора които винаги са го подкрепя ли,обича ли и го изгледаха и му даваха всичко.Злобни хора като вас мярка нямат.И представа си нямате тези хора как го обичаха.Говорите неща който ви изнасят,без да мислите за последствията,те от Бадема всички са такива безотговорни също като лелите му,баба и дядо.След смърта на баща му се държаха с него все едно не е техен внук.Наглоста ви е ……нямам думи……да продължа.Идиоти

Back to top button