Хасково

Хасковлии: Децата ни газят мръсна вода от канализацията до Езиковата. ВиК: Запушва се от мокри кърпички

За теч на фекални води от канализацията до Езикова гимназия „Асен Златаров“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Проблемът идвал от запушена шахта на улица „Георги Кирков“ и водата се стичала по улица „Асенова крепост“ до входа на гимназията. Там децата газили през мръсната вода. Вече бил подаден сигнал и в общината. Хората се притесняват, че от непрекъснатите течове ще се разруши и новият асфалт.

От ВиК заявиха пред Haskovo.info, че са запознати с проблема, който продължавал вече около година. Сред причините било, че към канализацията са се навързали много нови жилищни сгради. Отделно от района се изхвърляли много мокри кърпички в канализацията, които допълнително я запушвали. Засега от водното дружество се борят с проблема, като периодично чистят шахтата.

Канализация

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
27.11.2019 17:04 17:04

Шшш, артик, стига фъргайте мокри кърпички в кенефа!!!

Анонимен
Анонимен
27.11.2019 17:51 17:51

На улица Цар Освободител миналата седмица чистиха шахтите но след“ почистването “ шахтите пак преливат и не поемат водата!!!!Днес вече не вали но те са си пълни!!!!!!Как ги изчистихте бе серсеми??!!!

Анонимен
Анонимен
27.11.2019 18:14 18:14

Онова корумпираното, плащащо наем наем на майка си ще оправи канализацията ви.

Back to top button