Хасково

Вече продават новите стикери за Синята зона в Хасково

Вече са готови и пуснати в продажба новите стикери за „Синя зона“, съобщават от общината.

През 2020 г. те ще са с променен дизайн, за да бъдат избегнати злоупотреби. Сменени са формата, разположението на годината и месеца, както и част орнаментите.

Не са променени условията за ползването на „Синя зона“ и абонаментът за нея. Те са съгласно Наредбата за обществения ред при използване на пътни превозни средства и осигуряване безопасността на движението на територията на община Хасково. Цените и оцветяването остават също без промяна.

Годишният абонаментни талон със син фон е на стойност 360 лв. с ДДС. Месечният с жълт фон е на стойност 50 лв., а годишният абонаментен талон за постоянен адрес по местоживеене с червен фон е на стойност 72 лв. Стикерите вече могат да се получават в офиса на Тролейбусен транспорт в Хасково на улица „Ивайло“ 1, етаж 3.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button