Хасково

Пощата поиска над 1.8 млн. лв. от подсъдимите, отложиха делото за обира

Хасковският окръжен съд не даде ход на делото за обира на 1 832 700 лв. от пощата в областния град.

Това стана в разпоредително заседание за което се явиха и тримата обвиняеми за грабежа – Красен Кънчев, Димитър Димитров и Тихомир Мавродиев. Делото беше отложено, защото Кънчев и Димитров не са получили препис от разпореждането на съда за разпоредителното заседание, както и обвинителния акт. Те им бяха връчени в съдебната зала.

Дело
Красен Кънчев (вдясно)

Днес стана ясно, че от „Български пощи“ АД са внесли в деловодството на съда искова молба срещу подсъдимите за обезщетение за пречинени имуществени вреди в размер на 1 832 700 лв.

Haskovo.info припомня, че обирът беше извършен вечерта на 7 срещу 8 юни 2016 г., когато група маскирани мъже проникна в сградата на Областна пощенска станция, обезвреждайки охранителната техника и привеждайки в безпомощно състояние охранителя. Като на филм маскираните за минути, проникнаха в трезора на пощата и чрез металорежещи машини отвориха три масивни метални каси, откъдето взеха парите и след това избягаха с предварително подготвени автомобили и маршрути. Кънчев е обвинен като извършител, а Димитров и Мавродиев – като помагачи.

Следващото заседание беше насрочено за 17 януари 2020 г.

Дело

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Палячовци
Палячовци
29.11.2019 12:00 12:00

А кога ще се внесе обвинение срещу гербаджийте крадци Добрев лилянов и техния слуга новоизбраното кметче

c0oL
c0oL
29.11.2019 17:02 17:02
Отговор до  Палячовци

кога ли?
– като цъфнат налъмите !!!

Непобедимият 8 част
Непобедимият 8 част
29.11.2019 21:35 21:35

Адвокат Георгиев ПАЗИ БОЖЕ
Много не сериозен и некоректен
Само знае да казва “ЩЕ ОПРАВИМ” и до там

Back to top button