Хасково

Обявиха конкурс за началници на 6 отделения в МБАЛ – Хасково

Конкурс за началници е обявен за 6 отделения на МБАЛ – Хасково. Причината е изтичане на договорите им.

Става въпрос за Вътрешно отделение, Отделение по физикална терапия и рехабилитационна медицина, Ортопедо–травматологично отделение, Инфекциозно отделение, Кардиологично отделение и Микробиологична лаборатория.

Кандидатите трябва да са с висше медицинско образование, придобита специалност по профила на отделението, трудов стаж не по-малко от 3 г. след придобиване на специалността и да са членове на БЛС.

Обявен е конкурс за главна медицинска сестра на болницата. Кандидатите трябва да са магистри по специалност „Управление на здравните грижи“, да са с управленски опит не по-малко от 5 г. и да имат трудов стаж като медицинска сестра не по-малко от 10 г.

Конкурси са обявени и за длъжностите старша медицинска сестра, старши медицински лаборант, старши рехабилитатор и старша акушерка в Ортопедо–травматологично отделение, Урологично отделение, Инфекциозно отделение, Очно отделение, Отделение по хемодиализа, Отделение по неонатология, Отделение по трансфузионна хематология, Отделение по физикална терапия и рехабилитационна медицина, Спешно отделение.

Кандидатите трябва да имат завършено медицинско образование със степен бакалавър или магистър по специалност „Управление на здравните грижи“, трудов стаж като медсестра или лаборант в болница не по-малко от 5 г., да са членове на БАПЗГ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сретан
Сретан
30.11.2019 20:26 20:26

Миндиля Петков корумпето пак си е възвърнал откраднатото и ще играе всичко коз

Back to top button