Любопитно

Най-голямата коледна елха грейна с концерт и пищна заря в Димитровград

Грейнаха светлините на най-голямото живо коледно дърво в България – „Дървото на надеждата“ в Димитровград. Това стана с концерт и пищна заря.

Преди да бъде запалета коледната украса на над 28-метровата елха за радост на децата на сцената на площад „България“ пристигна и Дядо Коледа. Всички бяха поздравени с наближаващите празници от кмета Иво Димов.

Елха

В концерт се представиха танцов ансамбъл „Звездица“ и балет „Галаксико“, Дария Христова, Виктория Славова и Габриела Пасева от вокално студио „Южняче“, гайдарят Галин Ангелов и още от талантливите деца на Димитровград. На площада имаше и лазерни ефекти.

Елха

До сцената са разположени дървени къщички, в които децата пишеха писма до Дядо Коледа, изработваха играчки за елха и коледни картички. Не липсваха и ароматни вкусотии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button