Хасково

КАТ – Хасково с акция срещу паркирането на места за хора с увреждания, глобата е 200 лв.

Пътна полиция – Хасково стартира операцията за контрол над шофьори, използващи места за паркиране за хора с увреждания, съобщават от областната дирекция на МВР.

Акцията ще е от 6 часа на 3 декември до 6 часа на 4 декември. Операцията е организирана по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) и има освен възпитателен, така и превантивен ефект.

Екипите на КАТ ще осъществяват контрол в населените места с акцент паркинги, обществени сгради, търговски обекти, пазари и други, предназначени за паркиране и престой места на лица с трайни увреждания. Санкцията за шофьори-нарушители при паркиране на инвалидно място е 200 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
VALERI
VALERI
02.12.2019 13:00 13:00

Po dobre da proveriava tezi s uvrejdania zashtoto povecheto sa izmisleni a i stiga ste tormozili horata s vashite proverki na tiah si im stiga ot vsichko ostanalo vtazi darjava

гост
гост
02.12.2019 16:55 16:55

Тия кога ще започнат да си вършат работата ежедневно, а не само по време на акции??

Back to top button