Любопитно

20-годишният хасковлия Георги Силвестров се бори за „Мистър Пловдив“

20-годишният хасковлия Георги Силвестров ще участва в конкурса „Мистър Пловдив“.

Надпреварата за титлата ще се проведе на 6 декември вечерта в новооткрито пловдивско заведение, съобщи за Haskovo.info регионалният мениджър на „Интерсаунд“ Адриана Добрева, която е съорганизатор с Влади Славов. Участниците ще се представят в 3 тура – със спортно облекло, бански и официални костюми.

 

Георги е завършил ПМГ „Боян Петканчин“, а сега е второкурсник в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, където следва Национална сигурност. Той е бивш състезател и призьор по мотокрос. Сега се готви за конкурса с фитнес и бягане. Висок е 180 см, тежи 72 кг. и е силно амбициран за победата.

Конкурс

По-късно предстои провеждането на „Мистър София“ и след това да се определят кандидатите за „Мистър България“. Добрева допълни, че предстои Георги да стане модел на агенция „Интерсаунд“.

Конкурс

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
🌈
🌈
03.12.2019 13:29 13:29

„Мис Пловдив“

Анонимен
Анонимен
03.12.2019 13:54 13:54

и тая кикмора с тия бърни, ако не е там какво ще стане

Уахайауайайа
Уахайауайайа
03.12.2019 15:14 15:14

Уахаиахахауауахайа

Back to top button