Любопитно

С концерт отбелязаха Световния ден на хората с увреждания в Хасково

С концерт в хасковския театър „Иван Димов“ беше отбелязан 3 декември – Световен ден на хората с увреждания, съобщават от общината.

Пред публиката се представиха Народен оркестър при община Хасково, формация „Гайдари“ с ръководител Филип Филипов, изпълнители от социалните сдружения, дуо „Рокива“ и ансамбъл „Хасково“ с ръководител Ана Димитрова.

Концерт

„Познавам мнозина от вас и заставам пред вас не за първи път. Но въпреки това се вълнувам много, защото знам колко големи длъжници сме ви всички ние – хората, които вземаме решения. Решения, които биха облекчили живота ви, биха улеснили социалните ви контакти, биха ви дали възможност да бъдете още по-активни и по-полезни за себе си и за всички нас. Защото ние се нуждаем от вас, от вашите напътствия и съвети“, обърна се кметът Станислав Дечев към членовете на социалните съюзи от Хасково. Той подчерта, че всеки човек в неравностойно положение може да разчита на професионалната работа на целия екип на община Хасково.

Гости на спектакъла бяха областният управител Стефка Здравкова, заместник-кметът Мария Вълчева, представители на социални институции и съюзи.

Haskovo.info припомня, че по-рано от общината организираха и детски спортен празник в спортна зала „Дружба“.

„Да мечтаем заедно“ събра деца в спортна зала „Дружба“ за Световния ден на хората с увреждания

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button