Спорт

Грации на „Аида“ се представиха успешно на силен турнир в София

Състезателките на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова участваха на 4-я МТ „Академик къп“, организиран от СК „Академик“ – София.

В съперничество с едни от най-силните клубове в страната и голяма конкуренция във всички възрасти от клуба са доволни от постигнатите резултати. И четирите хасковски гимнастички, родени 2009 и 2010 г. имат по-висок резултат днес от този, който получиха на Държавното първенство преди 2 седмици на въже, което за ръководството е по-важно от това да спечелят медали.

Аида

Деница Анева 2009 г. спечели бронзов медал на бухалки и остана 4та на въже. Роси Петрова 2009 се класира 7-ма на без уред и 8-ма на въже. Василена Петрова 2010 стана 5-та на обръч и 16-та на въже. Наталия Митева 2010 стана 6-та на обръч и 10-та на въже. Александра Георгиева 2011 се класира 13-та на без уред.

За тези гимнастички състезателният сезон приключи. Продължава подготовката за новия през 2020 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button