Хасково

Пресякоха незаконна продажба на лекарства в Хасково

Незаконна продaжба на неразрешени лекарства предотвратиха полицаи от Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Неразрешените за употреба лекарства са иззети от икономическите полицаи. Вчера заедно със служители от Изпълнителна агенция по лекарствата те са провели операция с цел установяване и документиране на неправомерно разпространение в интернет на лекарствени продукти, отпускани с рецепта или неразрешени за употреба на територията на страната.

В дом и склад на булевард „Раковски“ в областния град са намерени 463 опаковки с лекарствени турски медикаменти, които са предадени с протокол от 52-годишния си собственик, познайник на полицията. На хасковлията е съставен акт по Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гошо
Гошо
06.12.2019 11:16 11:16

Значи на тиквата мафиято да продава на бедните скъпи лекарство а евтшните се конфискуват….да ми ядете лайната днес не риба курви…

Василев
Василев
06.12.2019 15:21 15:21

Турските лекарства едно,че са по евтини и второ по-качествени.Две опаковки омепразол от Турция се равняват на една у нас.Иди купи си за себе си,но не прави търговия с тях.Грешно е.

Анонимен
Анонимен
07.12.2019 12:28 12:28

Нурофена в Турция е 3 пъти по евтин ! Там е около 13 лири опаковката, а тука цената е същата само, че в лева !

Тео
Тео
30.01.2020 10:59 10:59

Много по-качествени са продуктите и на по-достъпна цена.Българинът е хем беден, хем болен,а в нашите лекарства активното вещество е в ниски дози-нали няма к8нтрол на нищо вече произведено в България-фирмите и предприятията са все на хора близки/или във властта.

Back to top button