Любопитно

С вкусен базар и изложба отбелязаха Деня на банкера във ФСГ

С вкусен базар и тематична изложба отбелязаха Деня на банкера и Никулден в хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“.

Гимназистки сами бяха приготвили бисквитки с късметчета и банкноти от вафлена хартия. В проявата се включиха абитуриентите от 12 В клас „Банково дело“.

ФСГ

Сред най-активните бяха Фатме Ферат и Петрония Манолова. Фатме вече е приета в Икономическия университет – Варна след отлични резултати на Олимпиада по финанси. Приети са и Назифе Мустафа и Селин Мехмед. Отделно Фатме е носител на стипендия от 1 000 лв. от Фондация „Атанас Буров“.

ФСГ

В седмицата на Националното четене от 9 до 13 декември пък се предвижда Даряване на книги за училищната библиотека, четене на стихове на Петя Дубарова в часовете на класа, рисуване на герой от любима книга в библиотеката, прочит на приказка в детска градина и инициативата „Библиотеката – работилница за коледна украса“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
11в
11в
06.12.2019 19:18 19:18

Пак няма признателност за другите, труда да не е само техен?! 11в участваха активно в инициативата на г-жа Анна Декидис. Не е инициатива на 12 в клас

А.Г
А.Г
06.12.2019 19:29 19:29
Отговор до  11в

Много дребнави душици сте, 11В

Back to top button